Dorinesz Creative Commons License 2007.11.23 0 0 1567

Hát ja, ha kvesztelgetni van kedvem, akkor leginkább azt csinálnám, de mivel minden szerénytelenséget félretéve én vagyok az egyedüli valamire való tank a gildben, így muszájlana nekem mennem. És nem azért, mert annyira rettentően jól tudom kezelni a karakteremet (sőt, néha azt se tudom mit csinálok), hanem mert ha a druidát feralra talentozod (igen, az állatos formákra), akkor iszonyat jó tank lesz, és rohadt sok olyan támadása van, ami direkt az agrot segíti, és nem mindegy, hogy le tudod-e szedni a papról a támadóját, vagy sem teszem azt. Mert volt ott warrior is amikor instázni mentünk, de folyamatosan én tartottam az agrot, és annyira büszke voltam magamra! :-DD Jó, azér néha ő is szóhoz jutott...

Hát szerintem (bár nem akartalak volna befolyásolni) a laptop nem igazán az, ami neked jó lenne. Egy olyan laptop, amin rendesen futna a játék, több százezer forint. Gondolom annyid nincs. Ha meg veszel valami kis olcsót, azon biztosan nem fog úgy futni a játék, mint kellene. Mert az én laptopomon is fut a játék, csak akad mint a fene, és hát amiatt, hogy a képernyője tök más, teljesen élvezhetetlen a látvány. Szóval laptopon leginkább csak szöveget lehet szerkeszteni, meg internetezni egy kicsit, és kész. Szal nem az ilyenfajta játékok precíz futtatására találták ki őket. Gondolom te meg szeretnél azért sokat játszani, és a laptop ki fog nyiffanni egy idő után, mert nem bírná. És ahhoz meg egy kissé drága. Meg amúgy is. Egy normális laptop fele árán egy ugyanolyan kategoriás teljes pc-t lehet venni. Szóval én a helyedben inkább egy asztali számítógépet vennék, még ha sok zsinórja van akkor is. Mondom ezt én, aki szintén teljesen rá van izgulva a laptopokra, de most hogy már van egy, én is azt mondom, hogy az asztali sokkal jobb. A laptopot csak írásra használom.

A voice chat az pontosan az, amit te is leírtál, hogy mikrofonon keresztül lehet beszélgetni a többiekkel, csakhogy nem kell hozzá külön program, mint az msn pl, hanem a játékban van ilyen funkció, és tök jól működik is. Legalább is nálam, mert van olyan gild társ, akinél néha nem működik a party chat, mert nem hallja, hogy mit mondok, de ha átmegyünk másik csatornára, akkor már hallja. De sztem ez csak az ő gépének a hibája, mert mindenki más hallja. Meg a huga se szokta hallani, de ott vannak egymás mellett két szomszédos szobában, szóval biztos náluk van valami.

Előzmény: blackrat (1566)