Sziasztok!
:-( Sajnos nagyon beteg voltam, nem tudtam jönni, netezni sem.
Remélem, jól vagytok!
Várjátok már a UK Championship-et, biztos! Én már nagyon!
Ügyesen játszott Neil a Northern Ireland Trophy-n, kár, hogy kiesett, és nem lett döntős. Kiesése után Mark Allen-nek, a döntőben pedig Stephen Maguire-nek szurkoltam. Én sajnos nem tudom a BBC-n nézni, így az EuroSport-on tudom mindig követni az eseményeket - így láttam, amikor Dominic Dale Fürth-ben énekelte a Ghost betétdalát, Steve Davisnek - bejátszották, biztos Ti is láttátok. Nagyon tetszett!
Még annyit, hogy felháborít, hogy áttevődik sok közvetítés az EuroSport2-re. Én elhiszem, hogy pl. a foci népszerűbb, mint a snooker, de azért... arra is gondolhatnának, hogy nincs mindenkinek családi csomagja, ami a kábel dolgot illeti; (anyagilag pl. nekünk ez sok lenne); illetve nincs mindenkinek annyi pénze, hogy fizessen havonta 3-6 ezer Ft-ot internetre. Azért... egy kicsit lehetnének körültekintőbbek is. Pont a snooker az, amit máshol az ember alig lát, akkor éppen ezért lehetne még többet közvetíteni az 1-esen. Aki a focit szereti, vagy pl. az autóversenyzést, motorsportot, az könnyebben talál úgyis infókat, könnyebben tud versenyeket nézni, stb., mert azt több adón is figyelemmel kísérheti. De a snooker nem ilyen, azt máshol alig lát az ember, hisz magyarosított adók közül (amelyik a 2-es csomagban benne van) csak nekik van sokéves szerződésük a snookerszövetséggel.