Látom, ahogy reagál, de már nem véleményezem, annak semmi értelme. Ez az ő dolga. Aki egyedül a szívek vizsgálója, az tudja, mi a valós helyzet.
"Nem a tanúkat szídom, hanem a szar szervezetüket ami nem szégyell magát Istennel egy lapon emlegetni, mitöbb magát nevezni Isten szervezetének. Ennél rettenetesebb rémálom nem létezhet !"
No ebben egyetértek, mármint hogy megátalkodott büszkeség azt állítani, hogy "mink vagyunk az egyedül igaz szervezet", ám ez annál nagyobb rémálom, hogy nem csak az ő szervezetük gondolja, s vallja így.
Szerintem az egy igaz "szervezet" ama egy Igazban van.
Ennek meg vagy tagjai vagyunk, vagy nem. Attól nem leszek ezen kívül, hogy JT-i azt állítják, ám attól sem leszek belül, hogy nagyon beleképzelem magam.
Az Ő áldozata mindenre elegendő engesztelést végzett, de ha megnyugszom, hogy "megérkeztem", s már bennt vagyok,épp Őt kezdem majd kevésbé becsülni, (mint benntlévőként a bejutáshoz szükségtelent) ami az Atyának mindennél becsesebb.
Ő ÚT, ami rajta járást feltételez, s nem palánk, amin átesik az ember, és ott is van.
Én örülök, hogy kapcsolatba kerültem ezzel a témával (egy ajtóban megesett egy órás eszmecsere után) mert mind mélyebb igeolvasásra ösztönzött.
AZ ÚT pedig nem egy szervezet, hanem egy személy.
Ja, hogy ne offoljak, szerintem igen van erőszakos tanú is, s van kevésbé erőszakos, meg egyáltalán nem oan is van.
Ha csak itt az indexen nézzük, hozzászólásaikból már bőven lejött melyikük milyen.