A különböző bankok gyorsaságához (bár csak ritkán van időm írni, ezért elnézést ha csak néha "okoskodok"):
Szerintem annyira nincs objektíven gyors vagy lassú bank, hogy én az első években sokat szívtam azon, hogy a kollegák elmondása szerint gyors bankokhoz vittem ügyleteket aztán az adott fiókok rendre rácáfoltak a pozitív megítélésre.... Az MKB egyes vidéki fiókokban iszonyatosan gyors, Pesten lassú, Erste Pesten belül is fényévnyi különbségek vannak - meg kellett találni azt a fiókot ahol tényleg gyorsak de pl. az új lakásokat bizonyos értékhatár felett felett központilag bírálják és az felér egy természeti katasztrófával. FHB mindenhogy lassú - csak birka türelműeknek - "erődítmény" szerű, ügyintézők elérhetetlenek..
Unicredit pl. Szolnokon rugalmasak, villámkezűek -Pesten egy-két nagy fiókban fafejűek, elérhetetlenek (nem mindenhol).
Sorolhatnám.
Ezek után válaszoljon az ember egy olyan ügyfélkérdésre, hogy melyik a gyors bank vagy védjen meg egy bankot ha szidják.
Lentebb olvastam, hogy az Ersténél rosszul értékelték az ingatlant. Pesten csak pozitív tapasztalataim vannak, 90% alá soha nem mentek panel esetében sem.