Voice chat? Az milyen? Amúgy mi volt hogy úgy játszottunk, hogy mielőtt beléptünk a játékba, bejelentkeztünk msn-re és bekapcsoltuk a mikrofonokat, úgyhogy azon keresztül szépen tudtunk dumálni, és így nem kellett ordítoznunk a szobák között! :D
Hát én olyan laptopot akarok, amin lehet azért játszani is! Még nem tudom össze jön e majd, de ha veszünk egyet, akkor csakis olyat akarok, amin legalább a WOW meg az NFS is megy, bár az NFS-nek az új verziója tuti nem menne rajta. Amúgy még az sem biztos hogy laptop lesz, elég sokmindentől függ, és mivel grafikusi munkákat akarok rajta csinálni, jó képernyője kell hogy legyen, meg minden. Szal asszem még átrágjuk a dolgot párszor. Mondjuk a laptopban az a jó, hogy kis helyen is elfér és nem lőg belőle 1000 kábel, és hát nem utorsó sorban, hordozható is.. Tanácsokat, véleményeket szivesen fogadnék! :)
A feral combat az állatformás tallent bigyó ugye? Jól emlékszem? Mert asszem az van nekem is, és én is nagyon birom! Sztem tök jó! Hehh. Neked már az agyadra megy a sok insta, nekem meg az volt a bajom, hogy alig találni jó partyt, és ezért nem tudtam eleget menni! :D És ott azért legalább jól lehet fejlődni is nem? De ha questezgetni van kedved, akkor csináld azt, az is van olyan jó! :)