Ebben igazad van, én sem indítanék soha hordás karaktert, mert egyrészt rondák, másrészt meg gonoszak, szóval engem nem fogtak meg, mint nővérem pasiját. Ő mindig a gonoszokkal van, meg az alja népséggel. De az is igaz, hogy a hordások valahogy mindig jobbak csapatban. Ha már csak a BG-t vesszük alapul, akkor is. Különleges szerencse kell ahhoz, hogy az allisok nyerjenek. De akkor se indítanék hordásat. Meg BG-zni is úgy kéne, hogy összeállni raidbe, és úgy jelentkezni. Mindenkit szarrá vernénk. Dehát azt meg nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni. Most, hogy működik a voice chat, már tökre jól meg lehetne csinálni, nem is kéne irogatni, csak szóban tudnánk mondani, hogy gyere erre, gyere arra, vigyázz, ott van a bokorban, stb. :-D
A laptopomon nem megy jól a wow. Egyrészt akad, másrészt meg tök béna a képernyője a laptopnak, és szétnyújtja az egészet. (Oldalra :-SS)
Naszóval a druidámmal már jó úton vagyok a 70 felé, de a hunteremet is nyomatni akarom, mert azzal is legalább annyira szeretek játszani, mint a druidámmal, meg a hunterrel iszonyat gyorsan lehet szintet lépni, mert bármit legyilkol, ami az útjába kerül, szóval azzal még gyorsabban fogok tudni fejlődni. Csak a sok rohadt instát nem bírom. Mertmivelhogy áttalentoltam feralra, és most mindenki engem akar instába, mert jobb tank vagyok még a warriornál is (:-DD). Én meg már ezért félek belépni, mert mindenki lerohan, és én inkább kvesztelgetnék, mint instáznék...