Árpi Creative Commons License 2007.11.21 0 0 3957
... az ittmaradó lumpen gyökerű kölykökkel meg foglalkozzon aki akar.

Bocs, de ezt nehéz volt másképp befejezni. Te itt vagy. Én itt vagyok. Nem mentünk világgá. Az én "filozófiám" az az, hogy igyekszem arra törekedni, bármit is csinálok éppen, hogy ne csak a pénzt lássam benne, hanem legyen pár szavam az ügyfelemhez is, ha látom, hogy valami számára szükségeset nem tud arról, amit adtam neki, akkor igyekszem "okosítani", és minden adandó alkalommal próbálok mindenkit ráébreszteni, hogy magunknak csináljuk a világot olyanná, amilyenné. Hogy nem a "nagy vezérek" világa ez, még ha ők úgy is tüntetik fel. És hogy a felelősség is a miénk. De ezt az utcán hiába kiabálnám, hiába írnám ki transzparensre is.

És még valami. Talán nem a mozdonyvezetőknek kellene eldönteniük, hogy milyen reform kell az egészségügyben. Pláne nem azt, hogy ne legyen reform, mert szerintük minden tökéletes most is... (Lehet, hogy a miniszter sem ért hozzá eléggé, de a hogy bakterek még annyira sem, az meg biztos.) Vagy legyen megint olyan országgyűlés, amelyben kvóták határozzák meg az paraszti származású olvasztárlányok arányát?

Ceterum censeo a vízművek vezetését rúgják ki!
Előzmény: vargailles (3949)