Princesse Snape Creative Commons License 2007.11.21 0 0 1576

Hú- bazz. Megőrülök a ki nem nyitott borítékoktól! Kedvelem a kis 13-as csajt, derüljön már ki róla, hogy egészséges!

Cuddy bugyilopkodás-projekt, egyszerűen zseniális volt! Jól megszivatta őket House, ráadásul még Amber szívott a legjobban, amikor House ránézett: És most nincs magán bugyi?

:DDD

6/9-es meg még rá is kacsintott- ezt az Ambert úgy felrúgnám még mindig... de a többiekkel már úgy-ahogy kibékültem... azért érdekes lesz, ha tényleg nem jön vissza Chase és Cameron. :-( Foreman meg olyan sótlan egy f*sz, hogy készvagyok. Eddig is eléggé az volt, de eddig ellensúlyozta a másik kettő, így viszont... bröef a véleményem Foreman-ről sajnos.

A bűvészpasi nekem annyira bejött! Szerintem baromi jó pasi volt... House mit össze nem szenvedett, hogy megtudhassa a trükkjeit! Mellesleg tényleg milyen jó trükkjei voltak. :-))) Az a kártyalapos, amikor a külső üvegre került... vázzz!

Nekem nagyon tetszett ez a rész összességében. Csak Wilson igazán nyomulhatna 13-ra.

A néger pasi (basszus, a nevüket nem is tudom, csak a törtető ribancét) kirúgása tök közömbös, az a pasi egy egy sótlan hapek volt. Akkor is, ha zseniális üzletet kötött Cuddyval.

Na és House, ahogy ledobta a tablettát, hogy Cuddy lehajoljon...! :DDD Egyszerűen fetrengtem attól az Oh, MY GOD-ozástól:DDD