Sziasztok!
Pollybaba: Gratulálunk az új macihoz!
Sztem is fura,hogy a szuka kutyu nem fogadja el a kölyköt,nem lehet,hogy egyszerűen csak irtó féltékeny és lehet,hogy csak idő kell neki? Nekem nincs tapasztalatom ez ügyben,csak józan eszemre hallgatva ( és gyakorló anyukaként:-) ) az jutott eszembe,hogy sztem se a kicsit próbáld "védeni" a nagytól, mert ha féltékeny,akkor annál inkább az lesz,mert érzi, hogy a kicsi most a fontosabb, hanem a nagyra koncentrálva próbáld bevezetni az ő világába az újonnan érkezettet,hiszen a kicsivel nem lesz baj alkalmazkodás terén sztem, a nagynak nagyobb a változás,vagyis nehezebben emészthető. Én is aggódtam egy kicsit,mi lesz nálunk,mert anyuéknál-akik a szomszédban laknak- van egy 3 éves kan kutya,aki eléggé kajla ugyan,de erős egyéniség, de egész jól összebarátkoztak már,bár nem laknak együtt,nem esznek együtt és ha nincsenek összeengedve,csak kerítésen keresztül kommunikálnak, de jól megvannak,sokat vannak együtt, nagyokat játszanak. Chubi is kan kutyus és gondolom,azért biztosan lesznek nézeteltérések,meg más,ha igazából nem egy "családban" laknak. Remélem,az idő azért megoldja a problémát,nagyon szép Puximackó ! :-)
Képkupa: mi lett végül a sulival? Ti akartatok menni,ugye? Vagy otthoni sk lett a vége?