Megakadt a lemez, hogy mindig ugyanazt a két szót emlegeted? :))
Először is te hoztad fel, hogy neked a házimozihoz nagy méretben kell mert a 106cm-es TV-vel nem azt kaptad amit vártál. Erre javasoltam a projektort mert ha neked nagy méretben kell a házimozi akkor arra nem jó a TV. Tudom, hogy ez Plazma , LCD topic de te eleve azzal jöttél, hogy nagyban akarod. Erre pedig nem alkalmas még a 127cm-es TV sem mert a 106 és a 127 közti méretkülönbség nem fogja neked azt az élményt nyújtani amit elvársz.
De tudod csinálj azt amit akarsz. Ne is nézz be egy házimozi bemutatóterembe se, ne is kérd ki házimoziban járatosak szakvéleményét. Menj a magad butus feje után aztán gyere vissza sírni, hogy basszameg vettem 127cm-es plazmát de ez sem adja azt a méretet ami nekem kell.
Tudod az ember azért ad tanácsot mert ismeri azt a témát amiben kérdést tesznek fel. Persze nem kell elfogadnod a tanácsot de nem is kell ezért basztatnod a másikat.
És mielőtt ismét megismételnéd extra nagy betűkkel a topic címét javaslom látogass el egy pár komolyabb bemutatóterembe ill. olvass át pár kifejezetten házimozival foglalkozó szaklapokat ahol a nagy méretekről írnak.
Persze ha te olyan emberke vagy akinek házimozi téren a bemutatóterem az MM meg egyéb multi akkor nem szóltam, nem adtam tanácsot mert számomra ezen a téren egy kicsit komolyabbak az elvárásaim mint neked.
Ugye érted miről van szó? A részemről ezt a témát lezártam.