banditaaaa Creative Commons License 2007.11.20 0 0 521

"Miert az OTP-nel meddig lesz annyi? Ki hirdet akcios beeteto torleszto reszletekkel ami csak az elso evben van? Meg nyilvan ingyen valhatsz a vilaghitelnel, csak eppen a kamat azonnal felmegy es fizeted 2x a valtlasi veszteseget... Ez mar persze nem fer bele a reklamba. Azert Csanyirol sem a szeretetszolgalat jut eszembe ;) Nem azt mondom hogy nem valtozhat a kamat az Erste-nel, de azert az OTP fejere se rakjunk mar gloriat..."

1. olvasd már el mé1szer légyszi, hogy mit írtam...Nem raktam koronát az OTP fejére, már csak azért sem, mert az egy nagy parasztvakítás....

2. nemrég csináltam egy összehasonlítást hivatalból, tekintve, hogy bankban dolgozom, és arra jutottam, hogy "A" pénzintézet kamat és kezelési ktg együttesével si olcsóbb volt, mint "B" bank csak kamatos akciója.. És mielőtt megkérdezed, standard  kondikkal számolva, és direkt nem írtam bele a bankok nevét

Olvass már normáliasn légyszi..

Egyébként én az asztal túloldalán ülve még véletlenül sem ajánlanék csak kamatos hitelt senkinek...

Ha kicsit gondolkodsz, rájössz, hogy miért, a választ viszont ne a törlesztőben keresd...

Előzmény: podani (491)