Nagyon szégyellem de fogalmam sincs mi az a káposzta répa, még soha nem hallottam róla, nem is láttam.
Finom a zöldséges sülted én is szoktam hasonlót csinálni.
Burgonya camemberrel.
70dkgburgonya kockákra vágva sósvízben 10 percig főzve, leszűrve tálba öntve, hozzáadva, 20 dkg fellaskázott kel /lehet kinai is./ 2o dkg felszeletelt gomba, 2-3 gerezd apróra vágott fokhagyma, 1-2 csilipaprika lehet por is /vagy nem tesz bele aki nem szereti/ só bors olivaolaj, 2o dkg paradicsom /most megteszi 1 kanál sűrített vagy az eltett léből egy löttyintés/
Ezt az egészet jól össze kell keverni, egy kiolajozott sütőtálba tenni, tetejére camember,k vagy fetasajtot kockázni /izlés szerint/
180 fokos sütőben 40-50 percig sütni.
Hús nélkül tálalva is komplett étel.
Szerintem ez is fog izleni ha megcsinálod.
A leveles kel tökéletesen megfelel hozzá. A régi nagy kertemben nekem is volt, nagyon szerettem.
Mindig abból készítettem a zabpelyhes tölött kelt.