zsigmund Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4848
Hali

Tegnap, öö illetva mára, megszereztem a 3. győzelmemet prince-en. Miután első próbálkozásban Charlemagna/vagy ki/ kikaptam a Mao Zedong illetve Alex seregeitől, pedig derekasan tarottam magam, miután Maoval leikszeltem és befejeztük a háborút, abban a pillanatban nekem jött Alex, és landskcheitjeim nem bírták a nyomást meg én se, újat kezdtem.
Tokugawawal sikerült egy religious diplomatic victoryt elérni. Dominationra hajtottam, csak közbe becsúszott. A játék legelején két warriorommal sikerült likvidálnom Joaot a portugált, így volt elég helyem terjeszkedni, és a hátam bztosítva volt. Szinte egész játék alatt végig háborúztam. Saladin, Zara Yaqoub, Augustus, Wang Kong és Hannibal voltak az ellen.

Ami külön tanulság volt ebből a játékból, azon kivűl hogy sereg sereg agresszorkodás a nyersanyag lelőhelyek felügyelete. Meg az UU is eléggé fel lett turbózva. Mert bár a vége felé előnybe kerültek technikailag, de nem voltak képesek kiaknázni és legyártani a jobb egységeiket az ellenfeleim, mert én birtokoltam a nyersanyaglelőhelyeiket a földjeiken tartózkodva.