Edmond Dantes Creative Commons License 2007.11.19 0 0 1328

Hehe, az én társaságom most pénteken érkezik hozzá- :)

 

Menünk:

 

Prágai csiga - Palackban erjesztett izsáki sárfehér pezsgő 2005

 

Balatoni fogasszelet roston sütve, vajmártással - Konyári Siglillum Loliense 2006
Chardonnay Sauvignon blanc - Olaszrizling cuveé

 

Fehérmorzsában sült marha pofa balzsamecetes salátával, aioli mártással - Vulcanus 2006 – Badacsony FVM Kutató

 

Libamáj körtével sütve, nyári szarvasgombával - Grand selection 2003 Jackfall Pincészet, Villány

 

Alacsony hőfokon készített szarvas gerinc vörösboros demi glace mártással, gesztenyével, zelleres gombákkal - Gere Cabernet sauvignon barique 2004

 

Créme Brulée - Zeus 2006 FVM Kutató, Badacsony

Előzmény: nagypapi51 (1325)