Tejminátor Creative Commons License 2007.11.19 0 0 317

Tudod a digitális világ nem ott kezdődik, hogy lőn az analóg jel, hanem ott, ott, hogy lőn a digitális jel. Ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb a sávszélesség. Az adatot kódoljuk, hibavédetté vállik, baromira nem érdekli őket, hogy hogy lecsökkent a jel és csak a zajt tudjuk erősíteni ( mivel itt van hibajavítás és különben is a kódolás miatt sokkal hibavédettebb, mint bármályik analóg jel ) Tudod ezért terjedt el kishazánkban is az optikai kábelek, a digitális adattovábbítás. Ezek előnyei az analóg rendszerekkel szemben: hibatűrés, nagyobb sávszélesség.

.

Amiről Te romantikázol a bakelit lemezről az egy olyan érzés, amit nem lehet visszaadni, mivel a szüzességedet is csak egyszer veszítheted el, kerékpározni megtanulni is csak egyszer szoktak és én is csak egyszer voltam 20 éves, sajnos többet nem leszek, tehát igaz ezt visszadni nem lehet.

.

Visszatérva a digitális világhoz, sajnálattal tájékoztatlak, hogy a mostani technológia már rég túllépte a mai analógot és ezt legegyszerűbben úgy tudod megnézni  ha megnézel egy buta LCD vagy plazma tv-t és mellé rakod a CRT.

.

A Sony pedig csak az a véleményem, hogy szegény megboldogultat váltotta le az LG. Ezt mindenfajta elfogultság nélkül tettem. Ezt úgy sikerült megállapítanom, hogy megnéztem a Sony és mellette a LG-t. Sajnos leselejteztem.

Előzmény: wpepi (307)