Redick Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4766

Örülök a sok aggodó, féltő hozzászólásnak.

Kikaptunk, most az van, hogy mindenki monnyon le. Naná. Ráadásul, mint megtudtam, Nagy G. az új BMW-jét nézegeti, de lehet, hogy Feri bácsi is kap egy Boeing 747 200B-t. Vagy kettőt. Bencze Zoli meg nekrofil. Mi meg jó nagy hülyék vagyunk, hogy 300 kilométert utaztunk hóbasárbafagyba. Tegnap csak Sporttárst és a TS csapatát sajnáltam magunknál jobban.

Egy motívált, de igencsak középszerű játékosokból álló Kecskeméttől sikerült méretes zakót kapni, a második félidőben teljesen széteső játékkal. Nálunk csak Simon (az első félidőben) és olykor-olykor Radovics játéka volt elfogadható. Bencze beteg és lázas volt, stb. A többit nézzétek meg a tv-ben...

Etceverria és Battaglia szürkén játszott, akár csak Kurvinyek. Jó légiósok nélkül sajnos nem lehet eredményt elérni. Ez van. Hogy Soós Gabi miért játszott 10 percet két hét kihagyás után, meccshiánnyal küzdve azt nem nagyon értem, ahogy azt sem, hogy Hanga miért nem kapott több lehetőséget és miért volt pályán Bencze, ha semmi sem sikerült neki és szemmel láthatóan lépni alig bírt.

Ami a szezon elött a legnagyobb erősségünknek tűnt az a legfájóbb gyenge pontunk. A három pontos dobásokkal rendre hadilábon állunk. (Az is kiderült, hogy mit ér Brown, ha nem mennek a külső dobásai..)

Olyat sem láttam sokszor, hogy egy Miljkovics csapat fejben feladja a meccset a 3. negyed közepétől.

Lassúak voltunk és fejben is máshol járt az egész társaság.

Más:

Évek óta sulykolják belénk, hogy bajnoki cím, bajnoki döntő, a négy közé jutás a minimum stb., de észre kellene venni, hogy ez a keret erre nem alkalmas. Ahogy a tavalyi sem volt az. Senki ne várjon itt briliáns, könnyed sziporkázó győzelmet minden ellenféllel szemben. Azok az idők elmúltak, amikor bárhol, bárki ellen győzelmi esélye volt az Albacompnak. Ez a társaság reálisan nézve az 5-7 helyre jó. Ha a négy közé kerülünk az bizony a bravúr kategóriába tartozik.

Jó lenne, ha a fehérvári közönség szemlélete megváltozna. Ha az emberek tudnának örülni egy szép passznak, zsákolásnak, vagy éppen egy küzdelmes meccsen aratott győzelemnek. Itt mindenki bajnoki címekben mér. Úgy néz ki sokszor, hogy a lényeg, maga a játék, már nem is olyan fontos.

Szavard dicsérte a szurkolásunkat. Háááát, ha ezt ő elfogadhatónak találja, lelke rajta. :-)) Mondjuk az új dob tényleg jól szól.

(Volt amikor sokkal jobb volt a hangulat, például 2004-ben, Walker sérülése utáni kecskeméti meccsen)

A meccs végén, inkább csak a magunk szórakoztatására, páran nótáztunk is egy kicsit. :-)

(Földházi, Földházi.. :-)) )