Sziasztok!
Én úgy látom, csúfos vereséget szenvedtünk Kecskeméten a mai napon.
Mindamellett, hogy amikor a bírók látták nem megy nekünk a játék, elkezdett lejteni a pálya a hazaiaknak -nem is kicsit-, azért sajnos be kell látni ez a mai nap nem volt valami szerencsés. A félidőben -3nál én még bizakodtam, de a harmadik (és negyedik) negyed förtelmes volt, inkább támadásban, de védekezésben is. Amikor Miljkovic látta, hogy nem megy semmi elkezdett eszetlenül cserélni, és be kell látni hibásan erőltette Zé játékát. Egyben itt meg is jegyezném, hogy Zé sem fog jobban játszani, még akkor sem, ha az édasányját, vagy egyéb felmenőit durva, néhol visszataszító hangnemben méltatják a fehérvári szurkolók. Ugyanúgy ahogy Radovicnak bizalmat szavaztunk (legalábbis én így érzem), Zének is kellene, persze nem mindegy, hogy még meddig. Sajnos én nem látom benne azt a tüzet, amit elvárnék tőle. Elbambul, mafla és semmi küzdőszellem nincs benne. Ajánlanám eljuttatni egy kineziológushoz, aki segítene neki megtalálni a célját... nagy az elvárás vele szemben, de bírnia kell ezt a terhet, nem kisfiú már.
VALAMINT. Megkérném azt a kedves szurkolótársamat, aki az edzőnek javasolta, hogy "a jugoszlávoddal kiabáljál ne a fiatalokkal", hogy legközelebb nézze egy kicsit a meccset is, mert RADOVIC 18 pontot dobott... ő küzd, de tényleg :)
Nem tudom ki hogy van vele, de én ma azért kicsit láttam az igazi Simon Balázsból is, aminek nagyon örültem, de két ember nem tud meccset nyerni, legalábbis nálunk nem.
Egyszer menne már mindenkinek jól... hirtelen de megtelne a fehérvári csarnok is :)), talán még tapsolnának is :) (halk kritika)
Azt nem tudom, hogy a meccs vége után elhangzott buzdításokat viccnek szánták-e a dobbal rendelkező emberek -bocsánat, hogy így írom, de nem ismerem őket személyesen-, de nekem szimpatikus volt.
Köszönöm a figyelmet :)
Deny