geszthi Creative Commons License 2007.11.16 0 0 77
Es hogy vilagositsuk meg milyen pikans a helyzet mind "zsidozast" illetoen, mind Szabo Gyorgy kijelenteset nem kell mast beidezni mint Bayer Zsolt interjujat!

Az egesz interjut rogton azzal kezdte, hogy a szekely ujsagiro csaladnevere kerdezett ra, mert hat sosem lehet tudni! NA AZ zsidozas volt!

Es amiert itt Szabot tamadjak, azt Bayer buszken jelentette ki! Mi is akor a baj?

Bayer Zsolt volt az ERGO sátor vendége.
Zsidó Ferenc, a Polgári Élet erdélyi lap főszerkesztője beszélgetett az író-publicistával.
gondola.hu

Nincs mit írnom, nincs kinek írnom – jelentette ki a beszélgetés elején. Rossz lelkiállapotával indokolta, hogy április óta nem publikált egyetlen sort sem a Magyar Nemzet hasábjain. A választások óta minden budapestit utál. Hiába tudja, hogy csak az emberek fele „hibás”, arcról ezt nem lehet megállapítani.

„Ha tíz évvel fiatalabb lennék és egyetlen gyerekem lenne, akkor én úgy elmennék Magyarországról, mintha itt sem lettem volna.”Hozzátette, három fiát mostantól úgy neveli, hogy tizennyolc éves korukban nyugati egyetemre menjenek tanulni, „és ha van egy kis eszük, soha többet nem jönnek vissza - jegyezte meg némi keserűséggel.”

Elmondta, ha tudta volna 1988-ban, hogy lesz egy népszavazás (ti. a kettős állampolgárságról), amely úgy végződik, ahogy, és 2006-ban Gyurcsány Ferenc lesz a miniszterelnök, akkor disszidál Fidesz-alapítás helyett. És persze ha így tett volna, tette hozzá, ma akkora Mercedesszel járna mint ide Lacháza, és konkrétan tesz az egészre.....Azt mondta, a magyar társadalom fele proletármentalitással él. „Az pedig nem más, mint a magabiztos, feltörhetetlen ostobaság. Olyan hülye vagyok mint a föld, ellenben rettenetesen magabiztos - jellemezte.”Gyurcsány Ferencről azt mondta, mióta az ország többsége megválasztotta, ő már nem hisz semmiben. „Ha őt meg tudta választani a magyar nemzet, akkor ez az ügy menthetetlen.”