Hi,
C520, Riks 2.3, Hungary július + törés.
1) 1-2 napja azt csinálja, hogy amikor beteszem az autós tartóba, akkor kikapcsol és csak hard reset segít, ekkor persze a beállítások elszállnak, de ami nagyobb baj, a saját POI-k is. Ill. ma a képernyő egyik felén furcsa, fehár csíkok voltak - kb. mint egy sérült, törött display - és megint csak HR. Kérdéseim: miért csinálhatja, ill. normális-e, hogy HR esetén a saját POI-k is eltűnnek.
2) Továbbá: az Otthon/Munkahely pontokat múltkor nagyon praktikusan úgy tudtam megadni, hogy amikor ott álltam, akkor a Koordináta menüpontot kiválasztottam és így berakta halál pontosan a megfelelő kedvenc pontnak, nem kellett nekem beírni a komplett szélességi/hosszúsági fokokat. Most viszont - fenti okok miatt - rebootot követően ugye újra meg kellett adni ezeket, és mivel még nem látott a műhold, ezért az alappontot adta fel, valahol Olaszországban, így ezt sikerült megadnom Otthon-nak is és Munkahelynek is - és most már nem tudom cserélni fentebb leírt módon, azaz nem írja át az éppen aktuális tartózkodási helyemre. Persze meg tudom nézni a műhold "menüpontban" a koordinátákat és azt be tudom pötyögni, csak ez így nem túl elegáns.
3) Akksi mindenkinek ENNYIRE gáz? Kikapcsolva is magától lemerül 1 nap alatt és ha nincs töltőn, akkor bekapcsolva meg max. 40 perc?
4) Mivel csak az az SD kártyám van, amit adtak a WEU-hoz, szerintetek megrizikózzam, hogy lementem PC-re a tartalmát, törlöm, felrakom a stopword hacket és megint visszarakom SD-re a licenszelt szoftvert?
Köszönettel: Igor