zsigmund Creative Commons License 2007.11.15 0 0 4836
Hali

Tegnap este kiizzadtam az első győzelmemet princen. No nem elsőre, párszor már próbálkoztam. Jó izgalmas parti volt, nem volt egy perc nyugalmam se.
Röviden:
Igazából amikor elkezdem a játékokat, nincs igazán célkitűzésem. Általában random módban választom kivel vagyok és többnyire a játék alakulása során próbálom eldönteni mire hajtsak.

Catherinat adta a gép és a végén nagy hégajrával sikerült kultúrális győzelmet elérnem, pedig nem úgyindult csak időközben úgy alakultak az események váltani kellett.

Két kontinens, standard, normal, epic játék volt.
Egy kontinensre kerültem Alexxal,/így kell írni?/ Hanniballal, Mehmeddel, Fredericcel.

A másik kontinensen pedig Saladin és Ragnar volt.

A korábban olvasottaknak, meg tanácsoknak köszönhetően, az elején gyúrtam hogy háború lesz így a legközelebbi és tőlem egyedül délre lévő Alexet futottak még kategóriába tettem közben vigyázó szemeimet északra vetttettem ahol Mehmed/hindu és Hannibal,Frederic confu tengely nézet szembe. Ami kiegészült velem, Mehmed lett a fekete bárány. Hannibal, Frederic meg puszipajtások. A kezdeti háború és fogalások miatt a leapadt pénzforrást igyekeztem techkereskedéssel pótolni, amit általában nem szoktam és egész jól sikerült nem lemaradni.

A kultúrális győzelem úgy alakult, hogy a 7 vallásból 6 nálunk alakult, a kontinensünkön. Ebből a játék során 3-at én alapítottam no meg pénz is kellett, így igencsak többhitűek, többnyire 6, voltak a városaim. No meg kreatív is voltam, vallásaim is, meg szent városok, no akkor nyomassunk kultúrát. A végén még Mehmed szent városát is sikerült elfoglalni.
Persze mire sikerült elérni 2000 akárhányban már javában épültek az űrhajó alkatrészek mire a 3 városom is elérte a szükségest.

Remélem nem untattalak titeket.