milk-and-apple Creative Commons License 2007.11.13 0 0 455
nem vagyok nagy szakértő, de szerintem egy kutya ott érzi jól magát ahol a gazdája van, nem egy olyan környezetben, ami SZERINTEM jó és szép neki. artúr csak a fürdőbe és a hálószobába nem jöhet be, ezt tartja is (előttünk, a hálóban már lebukott, hogy járt, mert elhagyott egy-két kis levelet :)) de mindenhol ott van, amikor főzök, fekszik a lábaimon közben és nem tágít, akárhányszor esem át rajta :)) tüneményes.
a szobatisztaság nálunk is kemény 2 hét volt, pedig én rá voltam készülve a többhónapos küzdelemre, nagyon büszkék voltunk rá. mi royal canin-nal etetjük, gréti mix-szel keverve (kicsit túlzottan elkezdett nőni a royal canin-tól és sántított, most lejjebb vettük az adagját emiatt és tök jól van :) néha kap levest sok zöldséggel és alapvetően mndent szeret, tegnap még (szerintem büszkeségből) egy szelet narancsot is legyűrt :))

őszinte leszek: én nem szeretném kiállításra vinni, pedig hozzáértő emberek mondták, hogy nagyon szép. elgondolkodtam rajta, hogy a következőre poénból benevezzük, mert miért ne, az ember ne mondjon véleményt, amíg ki nem próbálta, de addigra nekiállt "segíteni" a páromnak a kerítésfestésben és tiszta teakfa színű lazúr lett a szőre az orránál, ami azóta is kopik le - ezzel a kérdés meg is oldódott ott és akkor :))) szerintem kérdezz meg másokat ezügyben, mert én a versenyekhez abszolut nem értek. limobabáék viszont nagyon és gyönyörű kutyáik vannak :)) (személyesen is láttam őket már) biztos szívesen segítenek!

mi most tervezzük, hogy meglátogatjuk artúr egyik tesóját: kardigánt (naggggggyon cuki :))))

Előzmény: kriszta15 (454)