sancarlosp Creative Commons License 2007.11.13 0 0 371
Szia Rák74,

Igaza van optimistának. Én az írásommal nem Neked akartam igazat adni. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy Te/Ti milyen viszonyban/helyzetben vagytok a Liliomdomb Kft-vel. Engem egy dolog érdekel, hogy mikor lesz végre kész az, amiért több mint 3 hónapja fizettem, nem keveset.
Számomra nem válasz az, hogy az alvállalkozó nem teljesít, és nem érdekel, hogy miért nem teljesít (lehet, hogy azért, amit írsz de lehet, hogy nem, nem érdekel).
Én nem az alvállalkozóval vagyok kapcsolatban (sem jogi, sem személyes).
Én is sokáig termelő szektorban dolgoztam irányítóként (nem építés), ha nem voltunk kész valamivel, nem mondhattam a megrendelőnek azt, hogy „Ja, elnézést, az alvállalkozónk nem teljesített, azért nem vagyunk kész”. Ez nem válasz, az ügyfelet ez nem érdekli.
Egyébként ilyen esetekben (mert sajnos volt ilyen), sem én, fővállalkozó, sem az alvállalkozók nem jártak jól, ez egy nagyon negatív kimenetelű játék. Ilyen helyzetekben, még a határidő előtt alvállalkozót váltottam, vagy felvettem még 3 alvállalkozót, és kész lett a munka. Így anyagilag jobban megérte nekem is, és az alvállalkozóknak is, mert a munka elkészülte után új munkát tudtak vállalni, és én is új munkába kezdhettem. (az erkölcsi vonzatáról nem is beszélve)

Mindezek mellett, nagyon remélem, hogy tisztázni tudjátok a dolgaitokat, és mihamarabb kész lesz minden, amihez Nektek is és a Liliomdomb Kft-nek is jó munkát és egészséget kívánok!
Előzmény: rák 74 (369)