milk-and-apple Creative Commons License 2007.11.13 0 0 453
szia!
szerintem a pulik is borzasztóan aranyosak, volt szerencsém egy rudi nevű pulival "felnőni" bár a szomszédunkban lakott, de én szerettem - a többiek nem szerették, hogy rasztás és óhatatlanul hurcolt magán leveleket és egyebeket, de hát mit tehetett volna ha nem fésülte senki?
artúr nevében is köszönöm a dícséretet :)
további képei: http://www.milkandapple.myphotoalbum.com
sajnos a körnéyeketeken nem tudok ilyen kutyusról, de talán jobban jársz ha megkérdezel tenyésztőket, hogy hová adták el, mert nyomon követik az életüket általában. (pl. kati www.beardedcollie.hu oldal, mi tőlük vettük artúrt)
ja és a kutya CSÚCS - egyszerűen imádjuk. okos és kedves, illetve tulajdonképpen egy angyal is, mert nem is nagyon tett nálunk tönkre semmit, kocsizni imád, nem hány, a játék és a csipogós sünije a mindene, de este simán odafekszik rá a lábamra csupa szerelemből. nemtok rosszat mondani rá, hiába töröm a fejem :) najó, kicsit makacs. ez még imponál is nekem, de neki pssszt. elég nehéz következetesnek lenni vele, mert annyira hülye feje van, hogy leszidás közben is simán elneveti magát az ember :)
mi rendszeresen szinkronizáljuk a kutyát a párommal és fetrengünk a nevetéstől mindenfélén amit csinál. mondjuk mi amúgyis sokat nevetős pár vagyunk, voltunk - de artúr csak még több vidámságot hozott az életünkbe :)
mi viszont bent tartjuk leginkább. ha otthon vagyunk, kint randalírozik, vagy bent lustálkodik körülöttünk - de végül kutyaházat se vettünk neki kint, mert csak magunkkal szúrnánk ki: kezelhetetlen lenne a szőre nagyon rövid időn belül. most is van benne pár kicsi raszta - ez még ma este rám vár... brrrrr. már egyre nehezebb hetente kifésülni, ráadásul kezdi hullajtani a kölyökszőrét és egy izgalmas csomókban áll a lakásban a sarkokban - de alapvetően könnyen összegyűjthető, mivel nem olyan "tűlevél" mint a rövidszőrű kutyáké, így a csomócskákat leszámítva egyáltalán nem szőrös a lakás.
najó, szóval IMÁDJUK :o)

este töltök föl képeket otthonról, itt bent már nincs újabb :)
Előzmény: kriszta15 (452)