Tigra Club Hungary Creative Commons License 2007.11.12 0 0 1018

Sziasztok!

Kedves DjCsufy, Bíborköpenyeslovag, Tigra20, Czczcz!
Mostanában nem volt úgy lehetőségem, hogy látogassam a topikot, ezért csak most találtam meg a leveleiteket!

Most is csak röviden fogok válaszolgatni, ezért külön elnézéseteket kérem.
Csufy!
Van és tudunk!

Keress meg a +36-20/438-6136-os számon, vagy a tigra.opel@freemail.hu-n, netán az IWIW-en, mint Tigra Club Hungary

Bíborköpenyeslovag!

Igen, tudunk segíteni, ha szeretnéd, most is van egy nagyon jó állapotban lévő Tigra, nem egészen 1M-Huf-os irányáron, mindennel együtt!
1,5.hónapja jöt ki a fényezőtől is, tehát nagyon rendben van és gondját viselték!

Tudunk Twin Top-otis, de Tőled is azt kérném, hogy keress meg telefonon, vagy levélben, akkor majd bővebben átbeszéljük a dolgot!
Tigra20!
A Te problémádra is van megoldás!
Neked is az javasolnám, hogy keress meg a fenti elérhetőségek valamelyikén, mert akkor konkrétabban meg tudnánk beszélni a dolgokat, hogy merre érdemes és milyet! Ne szórd szét a pénzedet feleslegesen SZERINTEM! :)
Czczcz!
Köszöntelek Téged is sorainkban! :)

ÉS ITT SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI A SOK-SOK SEGÍTSÉGET AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN MENDY-nek, KITTYKÉNEK és ZOLINAK a gyüjtésben való részvételükért is+ a helyreállításban, ZSOLTINAK színtén ezekért és CORY-nak, mert segített megszervezni a Visegrádi találkozót ami 2007.12.08.-án lesz! :)
Részletek a tigra tali index fórumon fent vannak (szerintem itt is az alábbiakban..), az iwiw-en, vagy ha szeretnétek átküldöm Nektek, vagy rámcsörögtök és megbeszéljük!
Gondolom nem kell újra kiírni, hogy hova tudtok nekem írni!? :)
Üdv. mindenkinek!
JA?!
Tudunk téli gumit is! :)

Tigra Club Hungary

(Laci)

Üdv.:
Tigra Club Hungary
(Laci)