kriszta15
2007.11.11
|
|
0 0
452
|
Sziasztok, én még új vagyok ezen a fórumon... Gyönyörűek a kutyuitok, Artur igazi cukifalat, légyszi tegyetek fel még több képet!!!! Annyira édesek, és okosak. Nagyon szeretnék én is egy Beardedet, van egy puli keverékem, Ördög nevezetű ő kinti kutyu, mivel családiházban lakunk, kell egy őrző is, két hetente szoktam küzdeni a rackás szőrével de úgy 3 napig tart a szépen kigubanctalanított frizurája, mert imád ugrálni, kísér kertészkedni,és ő a vakondtúrások réme, szóval egyből össze sározza magát ilyen esős idő után. Látom ti bennt tartjátok a lakásban, milyen időközönként kell fésülni őket, és fürdetni? Volt tíz éve egy skótjuhászom ő nagyon vigyázott a szőre tisztaságára, nem ugrált a sárba, pocsolyákba, nem túrt... de Ördög teljesen más....Szóval egy kis segítség kellene, mindenféle tanács jöhet ami az eszetekbe jut és ha nem vagyok túl tolakodó. Mi Borsod megyében lakunk, Kazincbarcika mellett, ha esetleg tudtok valakit akinek van errefelé, a megyében vagy 100km-es vonzáskörzetben beardedje szívesen felvenném vele a kapcsolatot, én már nagyon sokat kerestem rá de úgy látom csak Pesten és környékén vannak ilyen gyönyörűségek. Na ennyi, mindenkinek szép napsütéses napot!!! |
|