brown-tól én tegnap láttam először hasznos dolgot az üres helyzetek bedobálásán kívül. most végre passzolt, szerzett labdát, néha úgy viselkedett, mint egy ésszel is rendelkező kosaras.
a tisztákat irtó jó százalékkal dobja, így volt ez a mafc ellen is. sajnos betörni nem tud, de arra ugye itt van simi.
aki tegnap eddigi legrosszabb teljesítményét nyújtotta. én még más csapat színeiben sem láttam így játszani. remélem, többet nem fordul elő.
bár, ahogy nézem a statot, nem is volt olyan rossz?! csak én láttam annak? 12 pont, 2 lepattanó, 4 szerzett, 6 assziszt, stb.
henderson tényleg halványabb volt, vele csak az a baj, hogy kihozza magából a maximumot, akkor is kevés négyesben.
radovic nekem tetszett. jó, van még mit javulni, de a tendencia egyenesen felfelé ível nála. így a bajnokság végére mi lesz belőle?! :-D a lassúság megmarad ugyan, de nem hiszem, hogy sok játékos viszonyult volna a játékhoz így, ahogy ő a múltkoriak után.
a küzdés egyébként az egész csapatnál nagyon tetszik. messziről látszik, hogy ezek a játékosok akarnak és küzedenek. lehet fanyalogni a játékra, de szerintem látható a folyamatos fejlődés. tudjátok, hogy sosem voltam oda miljkovicért, de ez őt dícséri. és még csak négy meccsen vagyunk túl.
ronnie-t illetően fel van adva a lecke... én (márcsak azért is, hogy ne erősítsen ellenfelet) tutira idehoznám. aztán a négyesből (brown, henderson, radovic és ő) mindig kihagynék valakit. így késleltetném a döntést. de tudom, ez pénzkérdés.