Sziasztok!
Én annak legalább örülök, hogy lelkiismeret furdalása van a közönség azon részének, aki részt vett abban a példátlan fütyülésben, de emiatt nem kell(ene) őrjöngeni. Én speciel azért őrjöngtem mikor kijött Borkonak a lépés, mert szívből bízom benne -amivel remélem nem vagyok egyedül-, hogy össze fogja ő kapni magát. Nem is olyan soká. Lassú, ez tény, pihentetni kell, ez is tény, de nekem teccik, ez is tény :)
Simi játéka engem kicsit aggaszt. Valami nincs rendben a fejében, de remélem van valaki, akivel meg tudja beszélni a gondjait.
A visszaolvasások alapján láttam, hogy sokan nem bíztak Brown-ban, talán most kap egy kis bizalmat, de neki sem ártott voltna úgy a 20. pontja környékén egy kis ováció, ami persze ha jól látom alapból lehetetlen, mert amikor szurkolásra buzdít, akkor is csak egy halk tapsra futja (attól aki észreveszi) a többi néző meg bután tekintget rám, ha eleresztek 1 hajrá Albát. Az a gond ezzel, hogy ha már az ilyen lapokat sem veszi a közönség, akkor baj van.
Alapjában véve, nekem teccett a meccs, igaz néhol lapos volt, és buta dolgok történtek, de legalább előfordult, hogy jól védekeztünk :) Nubernek több időt kéne játszani, főleg ha Siminek -sajnos- nem megy túl jól. A küzdelem már látszik a srácokon, csak így tovább!
Bocs, ha feltartottam valakit, nem állt szándékomban ilyen sokat írni :)