PeTi_77 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 4590

ma sikerült kijutnom meccsre ismét,úgyhogy írok egy kis véleményt...

a legfontosabb dolog számomra,hogy nyertünk...elég szar érzés ezt így leírni,hisz nem a szolnokot fogadtuk itthon vagy más "élcsapatot",hanem a sopront...kövezzetek meg,ha nem így van,de szerintem egy olyan ázsiójú csapatnak,mint az albacomp az ilyen szerényebb költségvetésű csapatokat simán be kéne darálnia...és itt megintcsak felmerül a légióskérdés,mert ahogy körbetekintek a magyar "légióspiacon",szembetűnik,hogy ebben a szezonban nem igazán sikerült belehúznunk a légiósválasztásba...jó,a mai meccsen erre pont Brown játéka az ellenpélda,de ne feledjük eddig ő volt az akiben senki nem bízott...ha csak a mai meccset veszem alapul,nem értem,hogy egy Viggiano nevű teljfeles szájú olasz digó hogy képes megbolondítani egy egész csapat védelmét...hogy esetleg más,magasabban jegyzett légiósról ne is beszéljünk...el se merem képzelni,hogy mi lett volna,ha az eddig kimagasló formát nyújtó Lesko(vagy ki??) játszik...eddig se rövid a kommentem,de egy rövid csapatértékelést személyekre bontva még legépelek:

Simi:nagyon nem ment ma neki,és sajnos tényleg látszik a játékunkon,hogy ha ő nem tör be akkor senki...tudjuk nagyon jól,hogy neki van ennél egy sokkal de sokkal jobb arca is...

Chris:ma a csapat legjobbja volt...amikor az első két triplája bement látszott rajta,hogy ez az ő meccse lehet(lesz)...akkora lett hirtelen az önbizalma,hogy a harmadikat gyorsan el is eresztette kb 8 méterről...tényleg hasznosan játszott,a lerohanásokban nagy szerepe volt...

Rado:nekem még mindig nem...tudom,hogy nem ezt kellene írnom,de nehogy már a közönség görögtüzet gyújtson amikor nagy nehezen bedob valamit...ne feledjük,nem egy 18 éves saját nevelésű gyerekről van szó,hanem egy LÉGIÓSRÓL...az eddigi meccseket véve még így is ez volt a legjobb produktuma,de a sebessége egyszerűen nulla...

Kenny:ma szürke volt,a bírók sem igazán vele voltak...harcolt,próbálkozott,ma ennyire tellett...(istenem,ha 8-10 centivel magasabb lenne,meg 10-15 kiloval nehezebb)

Z:megtette ami tulajdonképpen tőle elvárható,az a soproni center akinek akkora orra van mint a bazilika kilincse(tudom Frana) néha rendesen megverte,de összeségében nem elfogadható volt...

Ádi:úgy kezdte,hogy kapott egy kellemes medvepuszit,ez kicsit meg is látszott rajta,nem nagyon ment ma neki...

Geri:ő is harcolt becsülettel,bár nem sok minden ment be neki...

Robert:csereirányítónak megteszi pár percre,de semmi több...

Goran:hát mit ne mondjak,voltak ma nagyon értelmetlen cseréi...

Bírók:siralmas...

a légióskérdésről pedig annyit,hogy szerintem kell a változás...vagy Radonak,vagy Chrisnek idő előtt kell befejeznie a szereplését a csapatnál...azt,hogy melyiknek azt majd a "hozzáértő" vezetőség eldönti...köszi hogy elolvastad!!

PeTi