OazIs (13) Creative Commons License 2007.11.10 0 0 11133

Én se kedvelem Lopatka-t, már ami a pályán tanúsított hozzáállását, magatartását illeti (egyébként face-to-face egy tök jó fej gyereknek tűnik). Csak hát ugye mondani valamit egy dolog, csinálni meg megint más.

Szerintem azonban még így is indokolatlanul nagy nálunk a Lopatka-ellenesség. Nem mondom, hogy elégedett vagyok vele, félre ne érts, csak jobban kritizálják mint azt, aki adott eset(ek)ben duplán megérdemelné a dorgálást (Hollins). Várjunk még egy kicsit, aszondom, jön a Nyíregy, a Falco, megyünk Egerszegre és jön az Albacomp, ebből ha hozunk kettőt az reális, ha hozunk hármat akkor egyértelműen pozitív változás történt a csapatnál.

Nem szabad türelmetlennek lennünk, hátha megindulnak felfelé a gödörből (ez a Kvár önbizalomnövelőnek jó volt, értékes győzelemnek kevésbé nevezném, inkább 'csak' győzelemnek, de ez nekünk most úgy kellett mint falat kenyér). Muszáj optimistának lenni, mert ha valami, a szapulás bizonyosan nem segít. Ha január közepén-végén is még töketlenkedünk, akkor majd elgondolkodhatunk (főleg a vezetőség), hogy mit csináltunk/tak rosszul idén.

Nekem mondjuk már most lenne egy-két azonnali tippem (pl nem lett volna szabad Hellert elengedniük Nyergeséknek a Coop-tól :))).

Előzmény: Herci01 (11132)