13bodiferi Creative Commons License 2007.11.10 0 0 4572

Azt sajnálom, hogy Lesko nem játszik. Szerettem volna, hogy a legerősebb összeállítású Sopront verjük meg, így mondhatják, hogy mi lett volna, ha ez, meg az játszik. Bár Boldi még mindig képben van, eszem a szivét, ellenünk mindig megy a játék nekijje. Egy-két tasli között egy hárms mindig elfér.

A másik: a dobosnak nincs mindig igaza, sőt egyátalán nincs, amúgy meg meccsre se jár.

Harmadik: TELE A ....M A CSAPATEMBEREKNEK HÍVOTT, KÖZÉPSZERŰ ÁLMAGABIZTOS JÁTÉKOSOKKAL. Kérnék egy pontot dobni tudó, picit önző, picit nagyképű, picit rutinos extra képességű kosarast, aki majd a rájátszásban nem csak a homlokát törölgeti, hanem meg is nyeri a meccset akár Körmenden, akár Szolnokon.

NAGYon jól éreztem magam a MAFC ellen, de közben azt is látni kell, hogy az ellen igen kellemes partnerré zsugorodott össze, persze a mi hathatós közreműködésünkkel.

Ezek után kissé korainak tartom, hogy Cébraun jól sikerült hármasa után szúrós szemmel a nézőteret pásztázza, keresve a benne nem igazán bízó személyek tekintetét. Én vettem az adást, megmondom őszintén, a húsz pontja ellenére tőlem felülhetne a repülőre.

Ja, Radovics 43/29.