Bit-Bitumen Creative Commons License 2007.11.10 0 0 1932

Szia.

Nekem úgy történt, hogy előbb bekapcsoltam a mobilomon a Bluetooth-ot, majd amikor ez megvolt, akkor a főmenü bal alsó ikonjára böktem, és előbb kérdezte, hogy bekapcsolja-e a BT-t. Igen után elkezdte keresni az aktív BT. eszközöket, majd megtalálta a NOKIA 6310i telefonomat. A telefonom ezurtán kérdezte, hogy akarok-e csatlakozni az "eszközhöz" igen, kért egy kódot (már nem tudom, hogy melyik volt előbb az eszköz, vagy a telefon) és azt a kódot be kellett pötyögni a másik készüléken is, majd kapcsolódtak egymáshoz. Ezt követően megkérdezte, hogy akarok-e szinkronizálni, és kb. 30 mp alatt a kb 250 telefonszám átment.

Ezt követően a "Névjegyek" ikon alatt találtam meg a telefonomból átmentett számokat. Sajnos a cím nem ment át (biztos nem volt jó neki a formátuma) így a címet nem tudtam megadni a GPS-nek, és így "nem talál oda" ami a címjegyzékben lenne. Az mindegy volt neki, hogy a telefonszámok a telefon memóriájában, vagy a SIM-kártyán van-e. Sajnos csak nevet, és telefonszámot tölt át, egyébb adatot nem.

Arra nem tudok választ adni, hogy a "Névjegyek" ikon miért nem aktív, próbálj egy nagyon hosszú - kb 15 mp-es - főkapcsolós hidegindítást, és utána a telefont, és a Bluetooth-ot. Az is lehet az inaktivitás oka, hogy üres a jegyzéked.

Előfordult már mással, hogy a telefonját nem ismerte fel a Mio, de azt mondod, a tied már töltött is át telefonszámot.

Ha így se menne, akkor próbáld meg úgy, hogy előbb bemész a "Beállítások" menübe, majd ott a Bluetotth menüben a "Preferenciák törlése" alatt a "telefonkönyv törlése" ikon, és utána kezd azt amit fent írtam. Ha sokallanád az áttöltést, vagy egyáltalán nem indul el, kicsit várj, ne légy türelmetlen.

Más:

Itt a C720 menüje, ha valaki még nem látott ilyet.

Előzmény: cepuk (1878)