Hogy van az, hogy Gyurcsány minden egyes mondata hazug és kizárólag a Nemzethalált segíti elő, ugyanakkor az őszödi beszédben elhangzott mondatai kivétel nélkül első jelentésszinten igazak és megkérdőjelezhetetlenek?
Magyarázza már el nekem valaki, hogy ha ő egy hazug, akkor ezek az idézett mondatok mitől igazak?
Ha nem lenne maga a Globális Tőkét Elvtelenül Kiszolgáló Magyarellenes Sátán, akkor esetleg elgondolkodna rajta akárcsak egyetlen jobbant is, hogy mi lehetett a szándéka ezekkel a mondatokkal Gy-nak? Egyikőtök sem hallott még a szónoki fogásokról?
Nekem se ingem, se gatyám Gyurcsány, nem szavaztam rá és nem is fogok (legfeljebb csak a még rosszabb alternatíva ellen, majd meglátjuk, hogy a fidesz elköveti-e azt a ballépést, hogy megint a sokszorosan bukott OV-t indítja), de nagyon szomorú, hogy a fél ország ennyire óvodás szinten fordítja le magának ezt a beszédet, szándékosan nem értve, hogy mit akart vele mondani.
Nőjünk már fel egy kicsit, és ne legyen téma négy éven át ez a szánalmas beszéd-kiforgatás! Ha azt mondom a feleségemnek, hogy "te soha nem készülsz el időben a sminkeléssel a színház előtt", akkor annak csak és kizárólag az az egyetlen olvasata, hogy ő soha nem készül el időben? Tényleg ennyire egyszerűek lennénk?
Melyik politikus nem mondhatná el joggal, hogy hazudott reggel, délben, este, meg amikor csak nyitva volt a szája? Mármint Orbánon kívül, aki belemondta a kamerákba, hogy ő SOSEM.
Mielőtt jön az ilyenkor kötelező komcsizás meg magyarellenesezés, utána lehet nézni: ugyanígy zavart, amikor Kövér köteles beszédét kiforgatták.