köszi a kimerítő válaszokat. :) Ezekután inkább marad a busz. Vasárnaponként pont jól jön ki. 2:30 perc ezügyben már volt javaslatom is és kis híjján meg is lépték, csak épp végetért a szorgalmi időszak s így már nem volt értelme bevezetni. azóta lett egy újabb állapot. Ami még ..arabb. A szitu a kövi: anno Nyíregyre 1 busz ment. feltételezem a faxa ütemesmenetrend miatt megnövekedett ezen a buszon az utaslétszám a sok diák miatt. a sok utas kiharcolta hogy legyen még1 busz. erre volt javaslat hogy legyen az egyik gyors járat, Eger-Mköved-Nyíregy megállással akár az M3-on. vissza is írtak rendesek is voltak, de bevezetésre nem került sor mert szorgalmi időszak végetért. Szeptemberben azzal az ötlette jöttek, hogy az egyik busz csak Kövesdig megy fel ide meg 1 jön. Így a gyorsjáratos javaslatom zsákutcába ért, mivel így már nem lehet gyorsjárat azaz egy busz. :( De még így is jobb mert 2ó.30 perc az út. Az IC 2ó!alatt teszi ezt meg. a személyről meg ne is beszéljünk...(3:41) de sokszor muszáj a személy mert én hetente járok haza(nehezen viselem hosszú ideig a bezártságot,mert ugye nem tudok mit csinálni a városban így jobb híjján egésznap a szobámba vagyok) mert kell egy kis mozgás. csak ez ugye rengeteg pénz. pláne ha IC lenne. Csütörtökönként úgy vagyok vele, inkább döcögök 3 és fél órát ,mert kicsit el lehet filózni a teendőkről, problémákról. Ilyenkor beülök egy fülkés kocsiba és bezárkózok, majd leoltom a lámpát.
Egy IC út manapság nekem 1740Ft. Amúgy meg 1270. IC-t már csak sürgős esetekben használok. Pedig milyen jó volt anno, 1 éve, mikor a törzskártyás 1.o. IC-re Egerig !931Ft! volt a jegy. Most ezért az összegért el sem jutok Nyíregyig.
tavasszal elkezdtem gyúrni a távra, hogy vizsgaidőszak végén hazakerezzek. :) merthogy a bringám is Nyíregyen volt és azért nem vagyok hajlandó fizetni. Márcsak azért sem mert 2400Ft lett volna az utam...
Kevés edzés után 15kg pakkal a hátamon nekivágtam a legnagyobb melegben
Egernek. :) Első körben 6 óra alatt eljutottam Miskolcig. 2. körben 3 és fél óra alatt pedig Egerbe(Bükkön keresztül)(ez vissza Miskolcig márcsak 2 és fél, 3 óra)