Boszorka Creative Commons License 2007.11.09 0 0 2550

Engem az immáron elég hosszú életem során, mindig izgatott az asztrologia. Persze tudom, hogy rengeteg pénzkereső kókler állítja magáról a rendszrváltás óta, hogy asztrologus. Nos ezekkel nem kell törödni. Viszont találkoztam már olyannal, nem is egyel, aki előre közölte, hogy ne mondjak semmit a születési adataimon kívűl. Mégpedik azzal az indokkal, hogy ha ő elmondja nekem mi történt már az életemben, akkor feltehetően hihető lesz a jövőt illetően is. Nagyon fontos, sorsfordító eseményt mondott meg 3 évre előre. Még a bekövetkezés módjait (két esélyes volt a dolog) pontosan megmondta. A kasetta még talán fellehető valahol, amire rámondta. Nem hittem el, mert elképzelhetetlennek tartottam.

Tulajdonképen az egészségi ügyeket eltekintve, nálam mindig bejöttek az események, régebben is. Igy nem tudnám ugyan tudományosan megmagyarázni mitől, de szerintem igenis működik az asztrologia.

Ha gyerekem lenne pl. feltétlenűl megcsináltatnám a radix horoszkopját, mert nagy segitség lehet a nevelésben.

Előzmény: asta (2541)