Moya72 Creative Commons License 2007.11.09 0 0 453

Szép napot!

lici: remélem én is ,hogy Bagira lassan ismét magára talál és megint a régi jó megszokott rosszcsont lesz, még ha nem is volt baj,hogy egy picit nyugisabb volt...?:-))) Bölcs döntésetek volt,az biztos, bárcsak többen követnék! Nem értek annyira hozzá,talán Johhn jobban,hogy azért a kutya karakterétől is függ,hogy mennyire szökős,meg csajozós lesz a jövőben? ( ennek fényében még jobb döntés volt,mi? :-))  ) . Nekünk főleg kan kutyáink voltak,igaz keverékek, anyuéknak most is ilyen őrült kutyujuk van,akivel annyira eddig nem volt baj ilyen téren,sokkal jobban őrül meg a macskákért!

Nálunk annyi a jó hír,hogy megkaptuk az igazolásokat,miszerint Chubika szerencsére nem  rendelkezik semmiféle szív és egyéb genetikai rendellenességekkel,úgyhogy stramm kis fickó lesz belőle,reméljük:-)! Már kezd szót fogadni,megy az ül és néha az "ott marad és megvár" is:-)). Arra gondoltam,hogy beszabadulok egy könyvesboltba,hátha találok valamilyen kutyokosító könyvet. Van valami ötletetek, esetleg tapasztalat? Már ha a kutyasuli,ha jól értettem nem pont nekünk való! Én régebben csináltam már ilyet egy németjuhász kutyával,hát vele nem volt nehéz ! Hátha Chubikával sem lesz gáz és nemcsak szép,de okos kutyit sikerül "csinálni" belőle!

Előzmény: licika (451)