bozs Creative Commons License 2007.11.09 0 0 1515
Nem vagyok most túl boldog!
A kocsi lehalt! Ha valaki tud segíteni hétvégén megköszönném! Valószínű ugyanaz a probléma, mint mikor elsőre megtekintettem a kocsit és az előző tulajjal mentünk egy kört. Mennék át a kereszteződésen, 1esbe teszem, kuplung ki és egy kis reccs, roppanás és kész. Meghajtás elszállt. Pont egy villamos átjáró előtt 1 méterrel. Hát nem örültem. Még szerencse, hogy az első autós, egy srác, megkérdezte, hogy segíthet-e, és letoltuk az út szélre.
Az előző tulajnak volt pótalkatrésze, meg is csinálta 1-2 óra alatt. Ha jól emlékszek akkor a differenciálműben ment szét valami. Szépen sok kis részre zúzódott.
Most is hasonló volt az élmény. Hiába kapcsolom bármelyik sebességet, nincs hajtás. Mintha azt említette volna, hogy VW gyártmányú alkatrész volt benne, és lehet nem birta a terhelés.
Még az is lehet, hogy összefüggésben van az egész azzal, hogy az első napokban rátolattam egy karóra ami valamit elkapott alul.
Egyenlőre nem adom el a másik kocsit most. Azzal el is tudom vontatni, ha valaki segítene vezetni közben. Budán a Villányi úton van most az útszélen.
Valaki? Ötlet?