Princesse Snape Creative Commons License 2007.11.08 0 0 1529

Highlight-ok az írásodból LOLOL...- számomra, persze, a best of-ok:

"A következő jelenetben Ház már kórházi ágyon fekszik többnapos borostával és az aggódó Cameronnal az ágya mellett, akinek rohadtul nincs itt semmi keresnivalója..."

"Odakéreti csapatát a kórterembe, akik szokatlan módon egyetértenek vele mindenben, egy ellenkezés nem sok., annyi nem hangzik el, sőt kitalálják egymás gondolatait, nagyon egy hullámhosszon vannak ma, én már tényleg hívnám a CNN-t."

"Azonban fordulat következik be az esetben, amikor pisilés közben a betegnek szétrobban az egyik golyója (gigantikus WTF sokadszorra is az epizód folyamán), Chase döbbent arcába kap is belőle egy keveset, majd megállapítják, hogy valami hereprobléma lehet. Zseniális. Az orvosi diplomát nem osztogatják akárkinek." LOLLLLLL!

"A dagadt nyelvű-félszemű-félheréjű (ez egészen új értelmet adhat a rokkantsági nyugdíjnak) páciens bajáról továbbra sincs halvány segédfogalmuk sem, és már ott tartanak, hogy azt vizsgálják, hogy a páciens ember-e, lehetnének ennél is szánalmasabbak?"

:D

szerintem az is lehetne az egész címe, hogy Candy WTF-jai. :DD

Mellesleg másodszorra ez a rész még nagyobb baromság, mint amikor először láttam jó pár hónapja. No comm és WTF néha David S-nak!!!