Kedves szieszaj!
Valóban hamar reagálok a beírásodra, miután tudom ki vagy! Ide válaszolok neked, mert azértsem szeretném a Mit fözzeken a hangulatot rontani, gondolom pedig ez a célod.
Valószínü hiba volt ha régebben nyiltabban irogattam a netre a magánéletemröl, de ezzel szerintem senkit nem bántottam meg, föleg téged nem, ezért nem értem a reagálásodat. Akkoriban még nem gondoltam rá, hogy a net tele van beteg, irigy emberekkel.......
Valószínü neked nincsenek a napjaid kitöltve, hiszen rengeteg idöbe kerülhet, hogy egyfolytában utánam szimatolsz, a topikot olvasod, hogy mindenröl értesülj. Még nekem írod, hogy nyomozok emberek után:))))))) Hát ez az év legjobb vicce:))))
Ki a fene jött el ide hozzám, tette be az "ajcsiját" az újságtartómba, fotózta le a házunkat este és küldte el a képet mailben????? Na???? Ki jött utánam a Kalákára a bájos családjával és készített rólam egy képet, amit feltett az egyik kamu bemére???? Na??? Meg kukkolja az iwiw oldalainkat? A youtubera beírt commented is a te színvonaladat igazolja:) Vagy enyire nem értesz a zenéhez és az énekhangokhoz????
Beszélsz a "hús-vér barátnökröl"??? Nélkülük nem jöttem volna rá, hogy ki vagy:)))) Nem láttad mennyit beszélgettem a koncert elött és a szünetben a "hús-vér"barátaimmal?
Napjaim tökéletesen ki vannak töltve, azt hiszem ezt a képeim is bizonyítják. Ennél többet azt hiszem senki nem tudna a családjával foglalkozni:))) Töled mikor látott valaki valamit, na jó, a guszta hálóinges vacsorádról eltekintve???
Olvassak egy "jó kis könyvet" ....:)))) Apropó könyv..... van egy jónak igérkezö könyvesbolt a belvárosban, Steinkopfnak hívják, még nem jártam arra, de hamarosan megnézem......
Lilit én is nagyon kedvelem és becsülöm és már többször találkoztam vele személyesen, te is?
Nagyon ajánlom, hogy kezeltesd magad, vagy foglalkozz kicsit többet a férjeddel, családoddal, akkor biztosan neked is kitöltödnének a napjaid:))) nem lenne ennyi idöd mások után szimatolni!
Legyen egy szép napod!