Náni_Andi! Köszönöm a hot-dog kifli receptet. Büszke lehetsz a gyermekeidre, nagyon csinosak, szépek:) A hússal rakott krumpli nagyon ínycsiklandóan néz ki.
Lili! Hogy te megint micsoda csodákat készítettél, le a kalappal. Szenzációs ez az asztalra támaszkodós kép Tináról:D:D
Klári! Csodásak a képek, irigykedem picit. Nagyon klassz díszeket vettél. A kis futó baba meg nagyon édes. (most én is wordben írom inkább a hozzászólást, aztán majd bemásolom, csak az a kár, hogy a wordbeli formázásokat nem tartja meg)
Erika! Jól néz ki ez a savanyú káposzta leves. Nálam ez a savanyú káposzta érdekes dolog, mert nyersen nagyon szeretem, de főzve már nem (pirul) Gratulálok a sikeres nyomozói munkáhozJ A rakott zöldbabod nagyon tutin néz ki. Hihetetlen, de tegnap vacsira én is ilyen szalámival töltött krumplit akartam készíteni, csak éppen nem volt időm elkészíteni….micsoda összhang;)
Fokriszti! Nagyon csábítóakat készítettél.
Ildikó! A Macit egy 100ft-os boltban vettem. A Deáktól, ahogy jössz az Astoria felé a menetirány szerinti jobb oldalon van (közelebb az Astoriához). A Belvárosi Színházzal majdnem szemben. Rolika nagyon aranyos a képeken:)
Rágica! Nagyon jól néz ki ez a márványos süti. Hogy kell márványozni? Én sem csináltam még ilyet sosem.
Andi_76! Nagyon jól néz ki a kókuszkockád, köszönöm, hogy eszembe juttattad én is elfogom készíteni valamikor.
Zita! Látom nem csak az én melóhelyemen sűrűsödik az élet, itt is nagy pörgés van.
Ma vacsorára császármorzsát terveztem, de erősen versenyben van Erika szalámival töltött krumplija is. Bár lehet, hogy nem is lesz főzés ma, mert el kéne mennem végre csizmát venni. Nem akartam idén beruházni, volt egy tavalyról, meg egy tavaly előttről, gondoltam azokat elhordom…de mind a kettő elszakadt:( Ennyit a minőségi áruról, idén nem is veszek drágát, úgysem bírja az sem.