Köszönöm Andikám;) úgy lesz;))
Kedves Mindenki!
Tegnap széles zöldbabból készítettem a rakottast, a darálthúst pörköltösen föztem meg hozzá és tejföllel és reszelt sajttal rétegezve raktam le.
Eldöntöttem, hogy az idén piros díszek lesznek a karácsonyfán, ugyanis kaptam nagyon helyes szalma díszeket, piros csillogó cérnával dekorálva és kombinálom öket a szép piros gömbjeimmel, meg a piros lamettákkal.
Viszont ehhez valószínü le kell cserélnem a virágos függönyeimet. Van itthon már évek óta egy szép fehér anyagom, amit erre a célra vettem, abból varrok új függönyöket.
Ma még nem tudom mit fözök, majd kialakul idöközben.
Ildikó, tündéri volt Rolika, ahogyan a tortáját csodálta!
Rágica, írtó guszták a kekszeid, szépen sikerült a márványozás! Köszönöm kérdésedet, Chrinek lassan megy vissza a daganat a torkában, most hagyta abba az antibiotikumot és a kórházban mondták neki, hogy figyelni kell. Ha nem menne vissza teljesen, akkor bizony szövetmintát kell venni. Közben a doktornö is telefonált, megkapta a kórházi vizsgálat eredményét és ö is mondta, hogy az az aggasztó, hogy nem állapították meg, hogy mi ez. Képzelheted, pont most Karácsony elött egy torokmütét...... naponta kapja a koncertajánlatokat! De fö az egészség!!!!
Szép napot Mindnekinek!
1. Rakott zöldbab
2. Szalma díszek