_PISKO Creative Commons License 2007.11.06 0 0 8107
Sziasztok,
kicsit eltűntem az utóbbi napokban/hetekben. Voltunk a szüleimnél az őszi szünetben, nagyon jól éreztük magunkat. Szerencsére senki sem beteg (gyorsan le is kopogom, mert mikor legutóbb ezzel dicsekedtem, utána rögtön elkapott valami nyavalyát Lora). Somának kinőtt egy újabb fogacskája, így már csak 5 hiányzik a 20-ból. Az étvágya elég pocsék volt, csak 3-4 napja kezdett el enni viszonylag normálisan. Most, hogy nem beteg, visszaálltunk napközbeni 1, éjszakai 1 szopizásra, így talán év végére sikerül elválasztani. Nov. 15-re kaptunk időpontot vese UH-ra és hólyagfeltöltésr, kíváncsi vagyok, mit fognak mondani.

Hát, Ancsúr, ez hihtetlen. Nektek is kijut minden "jóból". A párásító készülék tényleg a legjobb. Nekünk Boneco van, ez ugyan elég húzós, már ami az árát illeti, de nagyon jól funkcionál. Mikor Somáról kiderült, hogy kruppos, utnaolvastam egy csomó dolognak a neten, és nagyon érdekesnek találtam, hogy míg az orvosok egyértelműen a hideg párásítást ajánlják, addig elég sokan írták azt, hogy a meleg pára (vizes törülközők kiterítése a lakásban, forró víz folyatása a fürdőszobában) is jót tesz. Nem tudom, ebből mi igaz. Én terítettem ki törülközőt is, de emellett nyitva volt az ablak végig.
Nekünk azt mondta a doktornő, hogy a legkisebb vírusos megbetegedés is kiválthatja az arra érzékenyeknél a kruppot. A nővérem meg azt mesélte, hogy a legkisebb fiára egyszer utazás alatt jött rá a roham a semmiből. Mégcsak ne is folyt az orra előtte a kissrácnak. Ott állt a benzinútnál, félúton Bp és a horvát tengerpart között, és azon gondolkodott, hogy merre induljanak. Aztán az utóbbit választotta, és az ottani levegő nagyon jót tett. Szóval nem lehet rá felkészülni. Mindenesetre Pécsre már vittem le magammal az egész "kruppos felszerelést": kúp, Fenistil csepp, párásító... Lassan több a gyógyszer, mint a ruha a bőröndben:-(

Elég nagy itt a csend mostanság. Mi van a többiekkel?

P.
Előzmény: Ancsúr (8091)