Üdv.Mindenkinek Sziasztok.
Ezelött egy pár héttel kefírgombát kerestem.Ugy láttam,sőt ha jól emlékszem mindenki probált egyik a másikon segíteni ,hogy gombához jusson.Most amikor én is szeretném nagy örömmel bejelenteni,hogy van felesleges gombám (mivel az a pár hét alatt sokan lettek a,, picinyeim "a gombáim),mit látnak szemeim egy Rolland nicknevű fazon pénzért ÁRULJA..Ez már több mint felháborító.Vagy én nem értettem valamit egy adag gombát 1000ft-ért.A pofám leszakad.Ez szerintem össze téveszti ezt a topikot valami nyegle aprohírdetésí oldalal.Tisztelt topik olvasok ,ha tehetném és modomban álna kitiltanám ebből a topikból,menjen az aukcios oldalra vagy a hírdetésire.Ez már döfi van mersze az ürgének.Mindegy nem is ezért akartam írni.
Tehát aki szeretne kefír gombát Veszprém megyében az írjon,természetesen igyen+postaköltség nem PÉNZÉRT!!!!!!!!Már megint felhuztam magam.
Kedves Rolland remélem tényleg csak eltévedtél ezen a topikon.Amennyiben tévedek nagyon gyorsan fejezd be a kefírgomba árusítását.Mi az itteni olvasok még egymáson szeretnénk segíteni ezekben a nehéz egészségügyi idökben ,amikor a gyogyszerek méreg drágák.Remélem a gombák árát majd gyogyszerre fogod költeni.
Üdv.Szénégető
Üdv mindenkinek. Bocsi de ez már több a soknál.
Szénégető