Akkor ne hagyd abba.
Ha tanulni akarsz, az szép és jó, de én nem akarok tanárod lenni. Vannak erre megfelelőbb emberek.
Szóval: Nem "reszelek" autókat, tévedtél. Diagnosztikával foglalkozom, de ha tájékozódtál volna előre (nevem alatt a honlapom) nem estél volna ismét a tájékozatlanság csapdájába.
Csak azért, hogy mégegyet szúrjak: Ez sem munka nekem, hanem inkább hobby, mert nagyon szeretem csinálni, elég régóta teszem mindezt, így elismernek - azt meg tudjuk, hogy az bizony endorfint termel, és.......erről majd inkább egy következő beszélgetésben.
Az, hogy Te mit gondolsz a foglalkozásomról, roppant nem érdekel, de nem is erről szól a téma. Csak azért írtam az előbb is - tisztán jószándékból - hogy feleslegesen ne minden állításoddal sülj be, hanem előbb tájékozódj. Nálam alapelv, hogy amihez nem értek nem nyúlok/szólok.
Minden hozzászólásom tiszta, és érthető, semmi védekezés nincs benne, csak kizárólag törvényi hivatkozásokra utaltam. Ha ez számodra védekezés, és szánalmas, akkor ajánlom bújd egy kicsit a magyar jogrendszert, kezdve az elejénél, pl.: légy tisztában a jogi hierarchiával.
Ezen felül pedig érdekelnek az építő kritikák, ugyanis az csak hasznos lehet, de azt nem bírom, ha valaki hall valamit a szomszédtól, és azt tüzön vizen keresztül akarja vinni, hogy igaza legyen.