Dreamer Creative Commons License 2007.11.05 0 0 2852

Mint mindíg, most is tévedsz!

Nem csak Simsonoztam, hanem még most is Simsonozok. Nem ez az első Skodám (orrmotoros).

A jótállás egy szerződés ami ez eladó és a vevő között köttetik. Most nincs előttem a szervizkönyv és az Adás-Vételi szerződés (amiben van kitérés a jótállásos jogokra). Szerintem, van benne egy olyan kitétel ami szerint a garancia megtartásához kötelező a márkaszervizben elvégeztetni a javításokat, karbantartásokat, kötelező szervizeket. Pont. Mindegy ki mit hogyan csinál!

Kérem, hogy NE személyeskedj! Koncentrálj a témára, hogy a piacodat megtartsd...

Neked mi közöd is van garanciális ügyintézéshez? Szerintem SEMMI! Sőt ha rosszindulatú lennék akkor azt is mondhatnám, hogy utcasarki garanciát vállalsz a javításaidra! Mivel ezt nem tudom megerősíteni, ezért nem is szeretnék ebben állást foglalni.

Azért azt Te sem gondolod komolyan, hogy egy bírósági ügy esetén egy pl. PoHu minden hájjal megkent ügyvédével szemben egy mekkmester véleménye bármit is számít.

Majd akkor fogadok el tőled bármilyen garaciával kapcsolatos véleményt, ha olyan helyen dolgozol ahol ez nap mint nap gyakorlat!

Amíg ez nem történik meg addig azt állítom, hogy amit csinálsz, azzal veszélyezteted az ügyfeleid autóinak garanciáját. Ameddig ezt nem közlöd az ügyfeleiddel, addig ebből a tekintetből NEM tartalak korrekt embernek.

Témát lezártam!

Dreamer

Előzmény: Donibcsi (2849)