Hmm..
Komolyan elgondolkodtam.
A "Simonon kivül" - nem szorul magyarázatra, ebben semmi "fikázás" sincs.
Borko aka Radovics valóban sérült volt egész héten, ezért írtam, hogy sérült. A legutóbbi meccs végére pedig lelkileg teljesen összetört, ezért írtam, hogy összetört.
(Soha, de soha ne magyarázzatok meg egy adott szót, vagy kifejezést ugyanazzal a szóval, vagy kifejezéssel! Műveletlenségre vall! :-) )
Nuber 4 meccsen 4 pontot dobott. Ez 1 pontos átlag. Ráadásul azt is egy meccsen szedte össze, tehát 3 meccsen pontot sem dobott. Ezért a 'ponterős' - ami ebben a formában, ugye éppen az ellenkezőjét jelenti- találó kifejezés a játékára, de semmi esetre sem fikázás.
Brown amerikai hátvéd. Magyarországon játszik. Ergo húzóembernek KELL lennie! Védekezésben mondjuk átlagos. Támadásban betöréseket nem vállal. A hárompontosait pedig nem tudja bedobni. Még a tiszta helyzeteket sem. 7,5 pontos átlaga és a kosárlabda egyéb területein látott hiányosságai miatt helytállónak érzem azon véleményemet, hogy "semmire sem használható". (Szigorúan a kosárpályán természetesen, mert lehet, hogy kiváló szakács, vagy géplakatos egyébént.)
Itt az eddigi statja: http://www.ferfikosar.hu/player/?code=A40288
Ezen tények alapján kérem a tisztelt esküdtszéket, hogy ejtsenek minden vádpontot velem szemben.
Ártatlan vagyok!
:-)