Szia s3girl!
Hármaska úgy néz ki életben marad, bár nem akarok előre inni a medve bőrére!
Csont és bőr szerencsétlen (ezért fotót nem is mellékelek, mert sokkoló látvány lenne), 1 hétig nem evett semmit, csak ivott és aludt és közben hasmenése volt.
Már ástuk a sírját a kertben. Hétfő óta viszont követeli megint a kaját, de sajna a bal szemére nem lát, nem tudja kinyitni, így segíteni kell neki a vadászatban.
Már én is arra gondoltam elaltattatom, hogy ne szenvedjen, de akkora akaraterő van benne!
A szer amire reagált a Plumbum metalicum és a Phosphorus homeopátiás szer. Jelenleg a tücsköket Korviminbe és porrátört Lucerna tablettába forgatom neki. Utóbbi nagyon jó erősítő és a szemére is kap "vitamint" (belsőleg).
Hogy miért pont ezek? Sokat gondolgodtam azon, amit meséltél és láttam Jucuson is meg Szamin. Fertőző betegséggel nem ilyen lassan épülnek le. Az gyorsan öl, mint tavaly télen Alien-nél, ezért kezdtem gyanakodni nehézfém mérgezésre. A higany mérgezés nem ilyen lefolyású, abban volt "szerencsés" részem. Utánaolvasva, maradt az ólom, s homeopátiában adva gyors javulást is hozott, vagyis BINGÓ. Azt viszont elképzelni se tudom, hogy a szervezetébe honnan került be, vagy mivel?!
A Phosphorust azért kapja, mert a bél-, gyomor-nyálkahártyán lévő hurutot, gyulladást ez szünteti meg, ezáltal a hasmenését is, és talán a kaja amit megeszik be is fog mostmár épülni.
Ha valami változás lesz, jó vagy rossz, jelentkezem.