Hy.
Imádom az ilyen politikus hsz.-eket.Nem vitázom tovább , és ennyi.
Ha ez volt az utolsó hsz.-ed ebben a témában azért a kérdéseimre válaszolhattál volna. Pl. hogy honnan szedted a 17 már nem is tudom mit Km-ert, napot?????
Bocsánat nem szeretnélek megsérteni ez távol áll tőlem, csak bepöccenek amikor le írok valami, azt valaki cáfolja, de olyan adatokkal ami sehol nem szerepelnek. Majd amikor erre rá kérdezek akkor nagyvonalúan kiszálnak a BESZÉLGETÉSBŐL.
Könyörgöm tars már annyira beszélgető partnernek, hogy válaszolsz. Vagy ha valamit nem jól értettél, férre olvastál, akkor mond azt hogy oké, rosszul értelmeztem.
Nincs kedvem most pontrol pontra le írni a beszélgetést, továbbra is azt tanácsolom olvas vissza a beszélketés kezdetéig.
Természetesen nem állítom, hogy nem a segítési szándék miat írtál, badarság lenne, mert mindenki tudja hogy ez nem lenne igaz. Szerintem mind kettőnket csak a jószándék vezérelt. Csak számomra kicsit furcsák a hsz.-id ,mintha nem olvastad volna az előzményeket.
A kolléga leírta hogy a nullázó gombbal szorakozot, majd a kijelző 15 ezres periudust írtki. Erre kapot olyan tanácsot is hogy aztal borogatás. Erre írtam én hogy ez nem biztos hogy jogos, mert lehet hogy Ő követte el a hibát.
Na itt jött a 17??? valamis beírásod hogy a szervíz rontotta el a beállitást.
Erre rákérdeztem, majd TE kiszáltál a BESZÉLGETÉSBŐL.
Most mi van, nemértem?????