ZSENIÁLIS epizód volt!!! Hú, ezt végre nagyon élveztem! Olyan poénok voltak benne, hogy percenként szakadtam a röhögéstől, ezt most nagyon elkapták. És én csípem, hogy Foreman újra itt van, mert tök jó volt a kettősük House-zal, és ahogy végül is beismerte, hogy jól érzi magát, az nagyon LOL volt. :) Igen, ez kell, nem az a hiszti, hogy "nem akarok veled dolgozni, mert nem akarok olyan lenni, mint te, jaj, de emó vagyok, hol a szemfestékem?" Ez így sokkal jobb. És Chase most féltékeny, mert Foreman Házzal dolgozik! LOL!
A pácienst nagyon csíptem, ez a tükör szindróma tök vicces, és ahogy el kellett dönteni, hogy House vagy Cuddy az alfahím, na attól megszakadtam...bár, meg kell hogy mondkjam, én más módszert is el tudnék képzelni, hogy ezt eldöntsék... :-D Zseniálisak voltak. És azok a fejek, amiket vágtak, amikor a páciens rájuk üvöltött, hogy shut up! Hatalmas. Klasszikus jelenet, már most az egyik örök kedvencem.
És csak Ház lehet olyan hülye, hogy bevisz egy beteget műtétre, Jimmy mennyire édes volt, ahogy próbált nem pánikolni... :-)
Csésze és a fogadások, megzabaláom a srácot!
Szóval istenkirály rész volt, én remekül szórakoztam rajta, ha ezt a színvonalat tartja a 4. évad, nem fogok panaszkodni.