kttomi Creative Commons License 2007.10.31 0 0 2379
Na! Most! Teljes mértékben egyetértek azzal amit leírtál!

Most esett le,hogy Te a digitálishányszoroszúúmosnekemnagyobbazobimésújabbcsakennyimegapixelesfilmkellbelejajdecikigépkezelőket hoztad fel példának.

Én a FOTÓS (amatőr vagy profi...mindegy...) digigéptulajdonosokra gondoltam a párhuzamnál. Itt volt a félreértés! Félreértés? Ugyanúgy vélekedünk...

Van egy 10D masinám. 4év alatt lőttem vele cirka 3xxx képet. Ez kb. évi 20-25 tekercs film. Tudom, elavult és bizonyos körökben már lehet hogy ciki de az én amatőr igényeimet kielégíti. Vagy lehet hogy igénytelen vagyok... :-) Sokat buktam rajta. Mert nem adtam el időben... Biztos. Ráadásul még nem is nyomogattam sokat a pénzéért... Marhára nem érdekel... Teljesen jól használható (számomra) ma is...

Közben filmre is fotóztam.Meg digire is. Ahogy az adott pillanatban jónak láttam. Nem mindíg láttam jól... De ez benne az (egyik) élvezet...

Amúgy a digi gyerekre, macro-ra kétségtelenül jó. Nem cserélném analógra. Túlontúl sok a hibalehetőség. A gyereket sem lehet replay-ra állítani csak úgy, meg időközben valahogy a kinézete is más lesz...
Tájképet viszont talán ha egy tucatot lőttem digivel.

Előzmény: bmwr12 (2377)