Sziasztok!Haladok, haladok a topic olvasásával, de egyelőre nem igazán találtam választ a térképek aktualizálásának kérdésére.
Nos, a C720-asomhoz van egy full EU térképem 2006.10-es Magyarországgal.
Az M7-es völgy hídnál szépen elvesztett minket.
Budapesten metróépítéssel "súlytott" környéken lakom, rengeteg lezárás, egyirányúsítás, stb - többek között a mi utcánkat és a velünk párhuzamosat egyirányúsították. Na, ezek mind nincsenek rajta, de már csak az is elég, hogy döntően Bp-en közlekedek, ahol rendre zárnak le hoszabb időre utakat, néha meg végre megszűnnek lezárások, vagy egyéb hosszú idejű forgalmi rend változás van.
A C720-mat a C520-as MioUpdate-errel aktualizáltam, lett is némító gombom, de a map update után sem lett frissebb a térképem.
Mondjuk jópofa, hogy a központi .com MioClub-on van C720-as, de nincs hozzá ott az égvilágon semmi - minden szűrést kiiktatva "No Relative Data" az eredmény - u.a. C320 és C520 esetén is.
A .be MioClub már OKésabb, de ott meg C720 nincs.
Nos, amit .be MioClub-on eddig megtudtam:
A.) A Map Update a térképet nem update-eli, csak "hibajavít"
"Important: map updates are updates in the maps due to bugs. The map data itself is not updated."<a href="http://www.mio-tech.be/Faqs/index.php?action=artikel&cat=1&id=257&artlang=en" target="_blank">...bővebben innen</a>
B.) A térkép frissítés nem ingyenes
...bővebben innenNa, ez eddig szép.
Üdv:
Ernő